Hockeynieuws

SportWays hockeykamp in Lochem 2020

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomervakantie aan de slag met de backhand of

Mededeling

Meisjes D2 kampioen in de zaal!

Gefeliciteerd MD2! Met een spannende laatste speeldag zijn deze meiden vandaag kampioen in de zaal geworden! En hoe… Ze hebben hun wedstrijden vandaag met 7-0 en 6-0 glansrijk gewonnen. Geweldig meiden!

Save the date én helpers gevraagd: Paastoernooi 13 april 2020

Veel LHC-leden weten het al jaren... Je hebt niet écht Pasen gevierd als je niet bij het LHC-paastoernooi bent geweest!

Save the date - maandag 13 april 2020

Tweede coachavond / start Veldhockey seizoen

Coaches en Managers,
Op vrijdag 14 februari organiseren we de tweede coachavond.
Inloop vanaf 20:00 uur, start rond 20.15. De avond duurt tot uiterlijk 22:00 uur. Locatie ons vernieuwde clubhuis!
Het programma volgt via de mail. Het wordt een mooie avond d

Beleidsnotitie van Technische Commissie

De Technisch Commissie van de LHC is continu bezig om de dienstverlening naar de club en de leden te verbeteren. Zij probeert dit zo transparant mogelijk te doen.

Oliebollentoernooi bij LHC!!

Maandag 30 december hebben we voor het eerst het LHC oliebollen-zaaltoernooi georganiseerd. Maar liefst 66 deelnemers uit de D, C, B en A lijn en dames 1 streden fanatiek om de denkbeeldige, gouden oliebol.
Bedankt allemaal, ook de scheidsrechters, voor jullie deelname.
Een fij

GRATIS fysiotherapeutisch inloopspreekuur voor LHC-leden

Weten jullie, dat we sinds september een fysiotherapeutisch inloopspreekuur hebben op de club?
Vanaf heden, in de winterstop is het inloopspreekuur verplaatst van vrijdag naar WOENSDAG en  VRIJDAG van 1700 tot 1800 uur aan de Francois Ballochilaan 83 in Lochem.

Mededeling

Sloop keuken en bar is begonnen

Beste Leden,

Twee ledenvergaderingen geleden hebben we van jullie toestemming gekregen om de keuken en de bar te gaan verbouwen. Na een periode vaan voorbereiding zijn wij er dan nu aan toe om over te gaan tot realisatie.

Nog meer nieuwe sponsorvessten

Nieuwe vesten voor de meiden van MC1 dankzij De Hypotheekshop , CloseSure en Sanders Rapid Manufacturing!

Mededeling

Maarten Wonink succesvol cs+ scheidsrechter!

Op zondag 24 november jl. heeft Maarten Wonink de wedstrijd van H1 gefloten onder toeziend oog van een beoordelaar van de KNHB.

Mededeling

Salland Clubactie: Scoor 5 tientjes voor de club!

Wij doen dit jaar weer mee met de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Dat betekent dat wij een mooi bedrag krijgen voor in de clubkas als jij een verzekering bij hen afsluit. Stap jij over naar Salland en ben je ouder dan 18 jaar? Dan ontvangen wij € 50,-!

Mededeling

Sinterklaasfeest voor Kabouters, Benjamins en F-jes op vrijdag 22 november a.s.

Oh kom er eens 👀 wie er naar de Lochemse Hockey Club komt... Het is de Sint en hij komt natuurlijk niet alleen. Samen met z'n Hockeypieten brengt de goedgevige Goedheiligman op vrijdag 22 november om 17.00 uur een feestelijk bezoek aan de training van de Kabouters, Benjamins en F-jes.

85 jaar Lochemse HC

16 mei 2020