header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
15-3

De Lochemse Hockeyclub is op zoek naar een ervaren trainer!

De Lochemse Hockeyclub is op zoek naar een ervaren trainer!
De LHC zoekt een trainer (m/v) die komend seizoen wil trainen op onze prachtige locatie midden in het bos. We hebben twee kunstgrasvelden tot onze beschikking. We zijn op zoek naar een geschikte kandidaat, die in de combinatie van de top, de breedte, de jongste jeugd en de veteranen kan begeleiden. Een alleskunner met

Mededeling
15-3

PAOS’N IN ’T OOOOST’N

Maandag 22 april is het weer zover; het jaarlijkse Paastoernooi! Voor vrienden en familie, voor buren en klasgenoten, kortom: voor iedereen die zin heeft om een dag lol te maken. Het thema is: Paos’n in ’t Ôst’n. Denk groot en ver, en vooral buiten de lijntjes, want hoe ver is het oosten wel niet? Misschien is dat Oost-Nederland, of Oost-Duitsland, Pasen in Polen, Ruski Paaski,

Mededeling
14-3

Succesvol spelregelexamen!

Afgelopen week hebben de volgende leden (en ouders) hun spelregelkaart gehaald: Amber, Antal, Beau, Bente, Emerentia, Fleur, Ilse, Julia, Lara, Marc, Myrthe, Nienke, Niels, Roos en Roos. Gefeliciteerd! 


Scheidsrechterscommissie

Mededeling
13-3

Save the date: SportWays bij ons op de club

Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma op Lochem, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen C)n op het veld willen staan met de topspelers van dit moment. Met 30 jaar ervaring in het organiseren van hockeyevenementen kan

Mededeling
13-3

Van 17 t/m 22 april is de Euro Hockey League bij Oranje-Rood in Eindhoven.

Als hoofdsponsor heeft ABN AMRO de mogelijkheid om het VIP ticket arrangement met 30% korting aan te bieden voor leden van ABN AMRO gesponsorde hockeyclubs.
Belangstellende kunnen gebruik maken van het aanbod. Op=op!
https://web.eventim.nl/abnamro-ehl-hc

Mededeling
10-3

Wegwerkzaamheden A35 tussen Almelo en Hengelo-Zuid t/m 26 maart

Coaches en managers,
 
Ik werd geattendeerd op het volgende bericht: als jouw team de komende weekenden een wedstrijd in het Oosten heeft, houden jullie dan rekening met het onderhoud aan de A35 tussen Almelo en Hengelo-Zuid. De snelweg is door het onderhoud gesloten tussen 8 en 26 maart.

Mededeling
3-3

Stemmen Lochemse sportverkiezing 2018 kan nog tot donderdag 14 maart

Stemmen voor de Lochemse sportverkiezing kan nog tot donderdagavond 14 maart 18:00 uur via de website www.sportverkiezinglochem.nl of per SMS:
G hockey team:                       SMS PP LHCMB1 naar 06 1392 5372

Mededeling
2-3

Het zaalhockeyseizoen zit er weer op

Dit jaar hebben we met meer teams dan ooit meegedaan aan de zaalcompetitie. 
Er zijn 2 teams die in de zaal kampioen zijn geworden. Meisjes C4 en Jongens A1. Gefeliciteerd met deze prestatie! 

Mededeling
1-3

Inleveren uitrustingen zaalkeepers

Nu het zaalseizoen teneinde is, zouden wij graag zo snel mogelijk alle extra uitgegeven zaalkeepersuitrustingen terug ontvangen. 

NB.  Niet alle hoezen en riemen (die zien we in juni graag terug) maar alle extra uitgegeven uitrustingtassen van de extra zaalteams.

Mededeling
20-2

Super opbrengst Salland Verzekeringen!

Dank je wel, alle leden of ouders die via de Salland Clubactie een verzekering hebben afgesloten. Dat heeft het mooie bedrag van € 600 opgebracht. Top!
Petra en Sisca hebben maandagavond een cheque voor dit bedrag in ontvangst genomen.


Nogmaals hartelijk dank !

Mededeling
10-2

Spelregelcursus, ook voor geïnteresseerde ouders!

Binnenkort start weer een spelregelcursus bij de LHC. Naast onze jeugdleden, die hiervoor een oproep ontvangen, roepen wij ook geïnteresseerde ouders op om deze cursus te volgen en bij voorkeur af te sluiten met een examen. Dit betekent nl. dat zij de wedstrijden van hun kind zouden mogen fluiten, maar in ieder geval begrijpen waarom de scheids wel of niet fluit. Deze cursus is gericht