header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
19-9

Bakker Pruijser Clinic voor onze Jongste Jeugd (F en E spelers)

Beste ouders/verzorgers,
 
A.s. vrijdagmiddag 25 september gaat Bakker Pruijser een hele gave clinic geven aan onze Jongste Jeugd. Deze start om 16.30 en duurt tot 18.00 uur.

Mededeling
18-9

Van de penningmeester

Beste Leden,
 
Doordat een algemene ledenvergadering nog wel even op zich zal laten wachten vanwege Covid-19 en volgens de statuten van de Lochemse Hockey Club de definitieve contributie wordt vastgesteld in de algemene ledenvergadering, moeten wij als club anders gaan werken.

Mededeling
17-9

Nieuwe vesten voor de meiden van MD1

De meiden van MD1 hebben nieuwe vesten gekregen van hun sponsoren! Dank Twinbusch NL B.V. Garage werkplaats apparatuur, De Hypotheekshop, Julia Interiors en OrthoSmile (Holten) dat jullie dit samen mogelijk hebben gemaakt.

Mededeling
13-9

Kabouters & Benjamins hockeyen

Iedere zaterdagmorgen trainen de Benjamins & Kabouters met veel plezier en enthousiasme. Met hulp van de trainers leren ze de eerste technieken van hockey, maar is er ook ruimte voor spel en plezier. 

Mededeling
2-9

Grote opkomst bij eerste conditietraining op maandag

Vanaf dit seizoen is er de mogelijkheid om op maandagavond van 19.15 tot 20.15 uur aan je fitheid en conditie te werken. Onder de bezielende leiding van Niels en Matty worden er oefeningen aangeboden die je fitheid vergroten. Ook wanneer je geblesseerd bent, kun je hier werken aan je herstel. De

Mededeling
25-8

Coronamaatregelen & start seizoen

Het hockeyseizoen 2020-2021 gaat vanaf 27 augustusweer van start. Het zal dit jaar hoe dan ook een apart seizoen worden vanwege corona. Hier delen we de regels en protocollen die wij als LHC hanteren. We vragen iedereen om dit vooraf goed door te nemen en de regels ter harte te (blijven!)

Mededeling
19-8

Extra koopavonden bij sponsor HOUX

Beste leden,
In de flyer ziet u een aankondiging van Houx. Houx is onze nieuwe sponsor!!
Houx heeft koopavonden voor leden van LHC.  Op deze avonden hebben LHC-leden recht op extra korting.

Mededeling
18-7

Nieuw: speciale LHC webshop van Reece

We gaan het nieuwe seizoen in met een nieuw sponsorcontract met kledingmerk REECE uit Deventer en sportwinkel HOUX in Zutphen. Voor de leden én de club zal dit contract financieel beter uitpakken, het zal efficiĆ«nter werken door de eigen webshop. En tot slot betekent het dat we komend