Mededeling

Geen hockeyactiviteiten, clubhuis dicht, geen toegang tot velden

De zon schijnt, de velden liggen er mooi bij én je wilt fit blijven. En toch vragen we iedereen met klem om niet naar de hockeyclub te gaan. De overheid heeft besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april, als

Update Coronavirus

Beste leden, De Nederlandse overheid heeft op zondagmiddag 15 maart besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april. Dit geldt dus vanzelfsprekend ook voor de Lochemse Hockey Club. De KNHB geeft aan dat er dus tot

Maatregelen LHC rondom Coronavirus

Beste leden van de LHC,

Wij volgen als hockeyclub per direct volledig het advies op van de knhb betreft de maatregelen omtrent het Coronavirus.

Pubquiz

Beste allemaal,
Op vrijdagavond 3 april aanstaande starten wij een hopelijk nieuwe traditie op de Lochemse hockeyclub; pubquiz-night.
De regels zij heel eenvoudig:
- teams van minimaal 4, maximaal 6 personen

Mededeling

DAMES 1 en HEREN 1 2020-2021:

Zin om lekker te hockeyen? De Lochemse Hockey Club is dit seizoen met succes gestart met een dames- en herenteam. We willen volgend seizoen verder bouwen op dit succes. Voor de heren en de dames die volgend seizoen 18 jaar of ouder zijn, worden op 27 maart en 24 april om 20.45 uur twee

Mededeling

Het is tijd voor een feestje!

De Lochemse Hockeyclub bestaat 85 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren.
Op zaterdag 16 mei 2020 is het de hele dag feest bij de club. Het begint al om 08.00 uur met een heerlijk ontbijt en de hele dag door oer-Hollandse gezelligheid!

GEZOCHT: GASTVROUWEN EN GASTHEREN BIJ DE LHC

In het verleden verzorgden wij op de club op de zaterdagochtenden een ontvangst voor bezoekers door twee gastheren en/of gastvrouwen. Wij willen dit als gastvrije club nieuw leven inblazen!

Wat doet een gastheer of gastvrouw?

Mededeling

Fluiten door leden en ouders: doe mee aan de spelregelcursus!

Binnen onze LHC is het regel dat de wedstrijden vanaf de 8-tallen door spelende leden vanaf 15 jaar worden gefloten.

Mededeling

Reactie KNHB naar aanleiding van het coronavirus

In verband met het coronavirus heeft ook de KNHB vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van hockeywedstrijden.

SNEAK PEEK NIEUWE BAR:

Wekenlang zijn ze bezig, de vrijwilligers van het A-team en de barcommissie. En wat wordt ‘t mooi!!!
Om jullie op de hoogte te houden, hebben we even wat foto’s gemaakt:

Van de TC: over LHC-zaalhockeyseizoen 2019-2020

Het zaalhockeyseizoen zit erop en we kunnen stellen, dat het een productief seizoen is geweest. Niet alleen omdat we maar liefst 7 kampioenen hadden dit seizoen, maar zeker ook vanwege het plezier en de ontwikkeling die de teams en spelers hebben gehad en doorgemaakt!

Mededeling

Koop je Volvo bij Harrie Arendsen en sponsor de LHC!

WIST JE DAT...
...wanneer je een nieuwe Volvo koopt bij Volvo Harrie Arendsen je onze club steunt met maar liefst € 1000,00?
Of € 500,00 bij een Volvo Selekt Occasion!

85 jaar Lochemse HC

16 mei 2020