header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
27-5

LHC in het nieuws!

Als je nog niet naar de brievenbus of poststapel bent gelopen om de Berkelbode van 27 mei te bekijken, is dit hét moment. Bestuurslid Jolien Muntjewerf en TC-lid Nynke Colvoort zijn geïnterviewd door de lokale krant over hun betrokkenheid als vrijwilliger bij de LHC. Wat een ontzettend leuk e

Mededeling
17-5

Iedereen weer op het hockeyveld!

Vorige week mochten de jeugdteams weer beginnen met hun trainingen. En sinds deze week zijn ook de senioren weer op het veld actief. Net als de jeugd boven 12 jaar trainen zij volgens "social distancing"  en extra hygiëneregels . 

Mededeling
6-5

We kunnen weer hockeyen!

De start van de hockeytrainingen voor de jeugd is prima verlopen. Spelers en trainers zijn blij weer op het veld te staan en iedereen houdt zich goed aan het Corona-protocol. 
Mocht je tips hebben om het nog soepeler te laten verlopen, meld je dan bij je lijncoördinator. 

Mededeling
27-4

Jeugdtrainingen hervat vanaf woensdag 29 april

De jeugd mag weer hockeyen….. Maar wel onder strikte voorwaarden!
 
 
De trainingen voor de jeugd starten op woensdag 29 april. Het trainingsschema is per e-mail en via de lijncoördinatoren verstrekt. 
 

van 't bestuur
22-4

Van de voorzitter!

Beste leden,
 
Als voorzitter van jullie club weten jullie dat ik er als geen ander van geniet om samen op het veld of in het clubhuis te staan. Dat is waar het gebeurt en zo krijg ik goed mee hoe het met eenieder gaat en wat er speelt onder de leden. Zonder de

Mededeling
19-4

Video TC: hockey in Coronatijd

Wat missen we het allemaal om op of langs het hockeyveld te staan! Helaas is het nu niet anders. Maar dat we elkaar niet zien, wil niet zeggen dat we niet met hockeyen bezig zijn. Bekijk hier de video van onze eigen TC. 

Mededeling
18-4

Hockeyen met Annemiek - thuisoefening #1

Annemiek van Drunen (jullie allemaal vast nog wel bekend) heeft ons een aantal oefeningen gegeven om je hockeyvaardigheden op peil te houden en in vorm te blijven. Probeer zelf en doe er je voordeel mee! Veel plezier met oefening #1!

Mededeling
26-3

Geen hockeyactiviteiten, clubhuis dicht, geen toegang tot velden

De zon schijnt, de velden liggen er mooi bij én je wilt fit blijven. En toch vragen we iedereen met klem om niet naar de hockeyclub te gaan. De overheid heeft besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april, als

Mededeling
11-3

DAMES 1 en HEREN 1 2020-2021:

Zin om lekker te hockeyen? De Lochemse Hockey Club is dit seizoen met succes gestart met een dames- en herenteam. We willen volgend seizoen verder bouwen op dit succes. Voor de heren en de dames die volgend seizoen 18 jaar of ouder zijn, worden op 27 maart en 24 april om 20.45 uur twee

Mededeling
10-3

GEZOCHT: GASTVROUWEN EN GASTHEREN BIJ DE LHC

In het verleden verzorgden wij op de club op de zaterdagochtenden een ontvangst voor bezoekers door twee gastheren en/of gastvrouwen. Wij willen dit als gastvrije club nieuw leven inblazen!


Wat doet een gastheer of gastvrouw?

Mededeling
9-3

Fluiten door leden en ouders: doe mee aan de spelregelcursus!

Binnen onze LHC is het regel dat de wedstrijden vanaf de 8-tallen door spelende leden vanaf 15 jaar worden gefloten.

Mededeling
28-2

SNEAK PEEK NIEUWE BAR:

Wekenlang zijn ze bezig, de vrijwilligers van het A-team en de barcommissie. En wat wordt ‘t mooi!!! 
Om jullie op de hoogte te houden, hebben we even wat foto’s gemaakt: