header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Uitnodiging ALV

Nieuws afbeelding 6-12

Graag nodigen we alle LHC'ers uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van onze club. Deze vindt plaats op maandag 12 december in het clubhuis om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.45 uur. 

 

Naast de formele onderwerpen rond bijvoorbeeld financiƫn, zijn er dit keer twee extra aanleidingen om zelf aanwezig te zijn


* We staan stil bij het vervolg van de toekomstplannen van de LHC, mét de voorgenomen aanleg van het nieuwe (water)kunstgrasveld. Iets waarvan we hopen dat leden, ouders en vrijwilligers niet alleen meer van willen weten, maar ook bij betrokken willen zijn. 


* Daarnaast willen we direct aansluitend op de ALV het glas met jullie heffen tijdens de Kerstborrel!

 

We hopen dat er veel leden aanwezig zijn! Ook vrijwilligers als coaches, managers, spelleiders, trainers, scheidsrechters en bar- en accommodatieteam zijn uitgenodigd. Zonder jullie betrokkenheid kan onze vereniging niet functioneren!

 

De agenda en benodigde stukken staat op de website (achter inlog) en is per mail verstuurd aan de leden. 


Tot slot graag aandacht voor de vacante positie van Voorzitter in het bestuur en aandacht voor andere posities van bestuursleden van wiens termijn inmiddels is verstreken (penningmeester) en bijna verstrijkt (secretaris). Kandidaten hiervoor zijn zeer welkom!


Graag tot ziens op 12 december namens het bestuur