header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Op naar de tweede helft van het veldseizoen

Nieuws afbeelding 19-2 Het zaalhockeyseizoen zit er weer op. De laatste teams sloten dit weekend hun zaalhockeyseizoen af en we maken ons, na het winterseizoen, weer op voor de tweede deel van het veldseizoen. Het was dan wel winter, maar dat wil níet zeggen dat we stil zaten…! Verschillende teams hebben trouw doorgetraind op het veld, en waar het kon qua temperatuur ging de Technical Thursday voor de jeugd ook lekker door. 

Vlammen in de zaal

Maar wat is er gevlamd in de zaal de afgelopen tijd! Met wel 23 teams zijn we uitgekomen in de zaalcompetitie. En vandaag hebben we maar liefst 5 teams gehuldigd als kampioen. Gefeliciteerd JO12-1, JO12-2, JO12-3 en MO14-2 met jullie zaalkampioenschap! In de Jongste Jeugd hebben de O10-teams dit jaar voor het eerst in de zaal gespeeld en voor de allerjongsten hebben we clinics georganiseerd om ze alvast letterlijk en figuurlijk warm te draaien voor het zaalhockey.

Teamgevoel

Wat leuk dat voor deze competitie compleet nieuwe, creatieve teamsamenstellingen geformeerd zijn. Zo hadden we dit seizoen zelfs twee seniorendamesteams, een jong D1 en het gelegenheidssterrendamesteam. Dat team bestaat uit een combinatie van veterinnen, senioren, wat oud-toch-weer-aangemeld-LHC'ers en regelmatig wat invallers uit MO18-1. Met een heus een eigen Insta-account!

Daarin zijn zij overigens niet het enige team, en dat is meteen een tip (!) voor de geïnteresseerde LHC'er: veel teams hebben hun eigen social media account(s), waarop we hun nieuws van de eerste, tweede en vaak derde helft kunnen volgen. Op de accounts van de LHC op Instagram en Facebook kun je de meeste activiteiten overigens óók volgen, want we delen de sportieve prestaties en de teamvibes zo goed mogelijk door.

Klaar voor de tweede helft?
Intussen maken we ons op voor de tweede helft van het veldseizoen! De meeste veldtrainingen zijn weer gestart. Na de voorjaarsvakantie gaan ook de kleinsten, onze Kabouters en Benjamins, weer aan de slag. Nieuwe kids voor de jongste teams zijn zeker welkom om aan te haken, dus als er vriendjes of vriendinnetjes, buurkinderen of klasgenootjes zijn die hockey willen proberen, dan mogen zij sowieso drie keer gratis meetrainen. Meld het svp even bij de trainer of het bestuur.

Wil je weten hoe de tweede helft van jouw team eruit ziet? Houd Lisa en de team-app goed in de gaten. De competitiewedstrijden vinden weer vanaf het weekend van 11 maart 2023 plaats.