header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 

Informatie over Lochemse Hockey Club

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie

Bardienst (1)
Beleid (1)
Clubkleding (1)
Contributies (1)
De Club (1)
Gedragsregels (1)
G-Hockey (1)
Hockey voor Iedereen (1)
Huisregels Accommodatie (1)
Huisregels Bar (1)
Lidmaatschap (2)
Opzeggen lidmaatschap (1)
Organisatie (1)
Spelregels (1)
Sponsoring (1)
Statuten (1)


Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Clubkleding
 

Leden van de Lochemse Hockey Club spelen formeel in een korenbloem blauw shirt, zwarte korte broek of rok (Reece), en korenbloem blauwe sokken. Senioren / veteranen dienen zelf een shirt aan te schaffen, voor de jeugd verzorgt de LHC de korenbloem blauwe shirts. Hiervoor wordt een jaarlijkse bijdrage van € 5,00 in rekening gebracht bij jeugdspelers. Dit geldt ook als er sprake is van Teamsponsoring. De shirts die aan de jeugdspelers worden verstrekt via de LHC worden in bruikleen gegeven: zo’n shirt wordt dus geen eigendom van de speler of speelster die het shirt gebruikt. De (overige) kleding is met korting te verkrijgen bij Harbach Sport in Zutphen.

 

Indien het team gesponsord wordt moeten de spelers deze sponsorkleding tijdens de competitiewedstrijden dragen. De coach of teammanager bepaalt of en hoe de kleding bij toerbeurt gewassen wordt. Indien kleding kwijt raakt, moet hiervoor door de spelers een vergoeding betaald worden. Dit geldt overigens ook bij niet-gesponsorde teams.

 

Reclame uitingen mogen alleen als dat met de sponsorcommissie geregeld is: zie hiervoor het hoofdstuk over sponsoring. Het is de bedoeling dat sponsorgelden ten goede komen aan de algemene middelen van de vereniging. Het staat iedereen natuurlijk vrij om kleding zonder reclame uitingen ter beschikking te stellen aan spelers, waarbij wel de LHC-kleuren gehanteerd moeten worden.

 

Ook bij uitwedstrijden wordt gespeeld in ons formele tenue. Alleen als bij uitwedstrijden de kleuren tot verwarring kunnen leiden, moet het bezoekende team in een afwijkende kleur spelen. Het staat elk team vrij om een geschikte kleur te kiezen. Bij de LHC wordt doorgaans gebruik gemaakt van wit of rood, en soms oranje. Ook voor uit-shirts geldt dat reclame-uitingen altijd met de sponsorcommissie afgestemd moeten worden.

 

En niet vergeten: scheenbeschermers en bitjes zijn tegenwoordig verplicht gesteld door de Bond, anders mag er niet meegespeeld of getraind worden!